Iratkozzon fel hírlevelünkre!

E-mail cím:*

Hírek

2022.03.21 9:38
2021.11.26 10:03

Házikedvencek

Kérjük foglaláskor mindeképpen jelezze, hogy kutyával szeretne érkezni, hogy kollégánk tájékoztatni tudja Önt, hogy a választott szobatípusban lakhat e el kutyus! 

Házi kedvenccel érkezők etikettje

Vendégházunk egyes szobáiban fogadunk házi kedvencet: kizárólag kis testű kutyát, 5000Ft/kutya áron, ám jelenlétük a vendégház teljes területén szabályokhoz kötött.

  • Kérjük a vendégház területén, szobáján kívül kutyáját mindig tartsa pórázon! Harapós és kiszámíthatatlan természetű kutyák esetében szájkosár használata kötelező.
  • Ne hagyja kutyáját egyedül a szobában olyan hosszú időre, ami alatt szeparációs szorongást mutathat (ugatás, ajtókaparás)! Mielőtt közös vakációra indulnak, kérjük, ellenőrizze, hogy kutyáját egyedül lehet-e hagyni idegen helyen.
  • Ha kutyája szeret Önnel a kanapén TV-t nézni, kérjük, hogy egy lepedőt, vagy pokrócot helyezzen alá. Megkérjük a kedves vendégeket, hogy NE használják a vendégház textíliáit kedvenceik fekhelyéül, valamint takarításukra!
  • Amennyiben kutyája a vendégház bármely területén ürülékét hátrahagyja, kérjük azt feltakarítani, illetve ezen tevékenységeket a vendégház teljes területén kívül elvégeztetni!
  • A közös helyiségeket a szobák megközelítésére használhatják, ám a reggeliző és a wellness területekre kutyát bevinni tilos.

 

Távozáskor egy kollégánkkal közösen ellenőrzik a szoba állapotát. Figyelembe vesszük a textíliák, a falak, a berendezések állapotát átadás előtt és után. Károsodás esetén a minimálisan fizetendő javítási vagy extra takarítási hozzájárulás 15.000 Ft, egyéb kár esetén a felbecsült valós érték a fizetendő. A szobában és a vendégház egyéb részlegeiben bárminemű, az állat által okozott kárért az állat tulajdonosa teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.

 

Köszönjük az együttműködést, kellemes kikapcsolódást és pihenést kívánunk!

Honlap készítés