Sétahajózás, motorcsónak

Sétahajózás

SétahajóFiatalok és idősebbek is bátran belevághatnak a meseszép Angyali és Senki szigetet megkerülő vízi túrába, amihez a Ráckevéről induló, 8 fős Zsófia nevű kiránduló hajót ajánljuk.
Az Angyali sziget mindkét partját fűz és nyárfaligetek határolják. A vízterület állat és növényvilága rendkívül gazdag, egyebek között tőzegpáfrány és úszóláp-foltok, az állatvilágot illetően pedig elsősorban a mocsári teknősök érdemelnek említést. Igazi élmény a sétahajóról gyönyörködni, de a bevállalósabbak kenuval, vagy csónakkal is kirándulhatnak ide.

Sétahajókázásunk másik jelentős állomása a Senki sziget megtekintése, hiszen kikötni nem lehet, mert a szigetet természetvédelmi területté nyilvánították és megtiltották még a gyalogos forgalmai is. Viszont a Soroksári Duna ágról is nagyon szép látvány tárul a sétahajón kirándulók szeme elé.

Ebben az évben már motorcsónak is vendégeink rendelkezésére áll.

Kiránduljon motorcsónakkal a Dunán!

A nálunk bérelhető motorcsónakot, jogosítvány nélkül is vezetheti!

Az Angyali sziget és a hozzátartozó lagúna páratlan élményt nyújt. A Lagúnán csak leállított motorral lehet átevezni, így szinte eggyé válhatnak a természettel a csendben, ahol csak a madarak csiripelése és szárnycsapásai hallatszanak.

A Senki sziget pedig igazi kuriózum, hiszen szárazföldről meg sem közelíthető, de így a Dunáról elénk tárul a természet páratlan szépsége.

A Dunán motorcsónakkal szelni a habokat örök emlék marad mindenki számára.

6 személyes motorcsónakunkat és a hozzátartozó motort, valamint a mentőmellényeket és evezőt hibátlan állapotban adjuk át motorcsónakot bérbe vevő vendégeinknek, akik az adminisztráció után máris indulhatnak Dunát felfedező túrájukra.

További részletekkel kapcsolatban érdeklődjenek vendégházaink gondnokánál Méri Lajosné, Erzsikénél!

 

Kellemes csónakázást, jó szórakozást kívánunk!

Érdeklődés, foglalás:

Telefonszám: +36-70-418-0450

E-mail: partihazszigetbecse@gmail.com

Foglalás itt

Pin It on Pinterest